Assistent Project Manager

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

Ben je op zoek naar je eerste of tweede baan en wil je werken voor merken zoals HEMA, Bijenkorf, Etos en ANWB? Heb je affiniteit met marketing en communicatie én wil je leren met welke campagnematerialen je een winkelvloer zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan is de functie van Assistent Projectmanager bij Altavia Sumis vast iets voor jou.

 

 

Even voorstellen:

Wij zijn Altavia Sumis. Wij helpen retailmerken met het bedenken en uitwerken van volledige marketingcampagnes. Met ons team van projectmanagers, strategen, designers en creatieven ontwikkelen wij onvergetelijk mooie dingen die je overal tegenkomt. Denk aan drukwerk, in-store displays, on- en offline activaties en social mediacampagnes. Een deel hiervan doen we in onze eigen studio, andere uitingen worden opgepakt via ons netwerk van leveranciers.

Om onze projectmanagers te ondersteunen zijn we nu op zoek naar een ambitieuze Assistent Projectmanager. Een enthousiaste, spontane aanwinst voor ons team die graag veel wil leren van onze ervaren projectmanagers. Jarenlange ervaring is geen vereiste, een hands-on mentaliteit wél.

 

 

Over de functie:

 • In jouw rol ondersteun je de projectmanagers bij het ontwikkelen van POS- materialen;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de orderverwerking en projectadministratie van de aan jou toegewezen projecten. Met jouw organisatietalent zorg jij ervoor dat dit proces soepel verloopt;
 • Je houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat alle campagnematerialen op tijd geleverd worden;
 • Je werkt veel samen met het projectteam van Altavia Sumis, maar je schakelt ook met onze in-house agency; FEL, waar je te maken krijgt met de creatieve kijk op ons werkveld.

 

 

Over jou:

Je staat aan het begin van je carrière en bent op zoek naar een eerste of tweede baan. Je houdt van aanpakken en gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook krijg je een voldaan gevoel van tevreden klanten, in control zijn en het opleveren van een mooi product. Om je te ontwikkelen ben je bereid om minimaal 2 jaar te investeren in het opbouwen van goede klantcontacten én het vergroten van jouw kennis van projectmanagement en retailcampagnes.

 

Je brengt de volgende eigenschappen mee:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Proactieve werkhouding en flexibele mindset;
 • Goede (schriftelijke) communicatieve vaardigen, in het Nederlands en Engels;
 • Klantgerichte, commerciële houding;
 • Ervaring met het bijhouden van een correcte administratie.

Hiermee heb je een streepje voor:

 • Kennis van marketing en communicatie;
 • Kennis van grafische ontwerpprocessen;
 • Kennis of ervaring met projectmanagement.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn team van ambitieuze creatievelingen en rotsvaste professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en ruimte om te groeien centraal. In jouw functie als Assistent Projectmanager krijg je veel vrijheid om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Naast prima salarisvoorwaarden en een gezellig team, bieden we je bovendien dagelijks een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te leren en te groeien binnen een toonaangevende organisatie!

 

 

Sounds good?

Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatie. We zijn nieuwsgierig en kijken uit naar je reactie!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd.

Cet article Assistent Project Manager est apparu en premier sur Altavia Sumis.