FEL zoekt Social Creative (Senior)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

FEL groeit uit haar creatieve jas en zoekt een creatief talent dat de beste en creatiefste social content en formats creëert voor onze klanten. Kom jij samen met ons mooie impactvolle content maken?

Wij verzorgen voor onze klanten onder meer (branded) contentcampagnes, social content, activaties, influencermarketing en social advertising. Wij geloven dat content altijd geoptimaliseerd moet worden vanuit de audience met het platform in gedachte. FEL werkt voor klanten als BMW, MINI, ANWB, Be Frank, ABN AMRO, Keune en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Als Social Creative ben jij verantwoordelijk voor het creatief ontwikkelen en realiseren van de social formats en assets als onderdeel van de contentkalenders voor onze klanten. Dit doe je in samenwerking met een creatief team waaronder de Creative Director en Social Media Manager en geregeld met onze externe partners zoals contentpartners en productiebedrijven. Je bent een sparringspartner voor onze klanten, maar ook binnen ons team neem je een voortrekkersrol om iedereen social te laten ademen. Inspireren, creeeren en dat beiden binnen een korte productietijd en dat elke dag opnieuw zijn jouw natuurlijke talenten.

Wat zoeken we?

 • Je bent een creatief talent.
 • Je bent een enthousiast persoon en denkt in oplossingen
 • Je kunt copy schrijven in de juiste tone-of-voice voor de verschillende communities.
 • Goed onderlegd op het gebied van graphic (motion)design en animatie.
 • Opgeleid in de richting van concept & creatie
 • Je hebt minimaal 3 a 4 jaar ervaring als social creative, liefst met ervaring binnen een social of creative agency.
 • Je bent een echte teamplayer zonder 9-5 mentaliteit.
 • Jij weet alles van Social Media en denkt het liefst in contentconcepten.
 • Een aantoonbaar portfolio heeft, met het liefst werk gemaakt voor A-merken.
 • Jij weet en deelt alles over social content.
 • Kennis van Adobe Creative Suite (Premiere, After Effects, Illustrator & Photoshop).
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels.
 • Je bent gedreven en niet vies van het organiseren van kennis sessies zowel intern als met klanten.
 • Je kunt indien nodig zelfstandig een team aansturen en creatief werk reviewen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau vooral een jong, hecht team van zo’n 15 creatieve, ambitieuze professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. In jouw rol krijg je veel vrijheid om deze in te vullen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kennis internationaal te ontwikkelen binnen het Altavia netwerk waar FEL onderdeel van is.

Naast prima salarisvoorwaarden en een persoonlijk ontwikkelbudget bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. Je krijgt een Apple Macbook om op te werken en een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

Wij zijn FEL

FEL is een team; gepassioneerd, betrokken en clever. Niet voor onszelf maar voor onze klanten. En voor de klanten van onze klanten. Strategisch, tactisch en creatief, zonder de bullshit van de hypes. Wij zijn de ‘makers’ die er alles uit halen wat erin zit. We leven onze merken. In ‘the long and the short of it’. Consistent mooie dingen maken, versterkt met de korte termijn-impulsen van onvergetelijke ervaringen. Alles doelgericht.

Wil jij samen met ons er alles uithalen, mooie content maken en pas jij bij bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatie naar . We zijn nieuwsgierig en kijken uit naar je reactie!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sabine Vioen via of 06-54 67 09 14.

Cet article FEL zoekt Social Creative (Senior) est apparu en premier sur Altavia Sumis.