Human Capital Officer / Office Manager

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Altavia Sumis is in beweging. Met de doelen die we onszelf stellen voor 2019 zetten we een transformatie in die Altavia Sumis nog innovatiever maakt. Human Capital (HC) speelt in deze transitie een sleutelrol.

 

Vanwege een aankomend zwangerschapsverlof zoeken we per juli 2019 een nieuwe collega die ons HC team komt versterken.

 

Het HC team is zeer vooruitstrevend. Dat betekent dat HC er een moderne werkwijze op nahoudt. In het afgelopen jaar zijn we flink bezig geweest met het moderniseren van het Human Capital beleid en de HC instrumenten.

 

Als HC Officer ondersteun je de HC Manager op alle vlakken. Je vindt het leuk om administratieve taken op te pakken, maar je vindt het ook een uitdaging om de HR Manager te ondersteunen bij projecten en met vraagstukken die binnen de organisatie spelen. Initiatief nemen en samenwerken zijn eigenschappen die dus goed bij jou passen. Je krijgt energie van het werken in een dynamische en groeiende organisatie. Je werkzaamheden richten zich met name op de operationele werkzaamheden rondom de personeels- en salarisadministratie zoals het invoeren van mutaties en het opstellen van overeenkomsten/brieven. Ook fungeer je als vraagbaak voor arbeidsvoorwaarden, bewaak je de voortgang in sollicitatieprocedures en onderhoud je het contact met externe partijen. Daarnaast neem je een deel van de Office taken voor je rekening. Denk hierbij aan het ontvangen van klanten / gasten en/of leveranciers, het regelen van verschillende evenementen, office benodigdheden en eventuele andere facilitaire vraagstukken. Je werkt hierbij nauw samen met onze facilitaire medewerker.

 

Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zijn belangrijke speerpunten voor het komende jaar. En we verwachten van jou een leidende en pro-actieve houding op dit gebied. We willen disruptief zijn en nieuwe wegen bewandelen zodat we de juiste talenten aan ons kunnen binden, waarmee we tegelijkertijd in de richting van een mooie toekomst willen bewegen.

 

Ben jij een cultuurbepalende vernieuwer en heb jij de energie en de mentaliteit die past bij onze kernwaarden: Durf, Positief, Inventief, Betrokken en De beste willen zijn. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde HBO opleiding richting HRM
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • 24 – 32 uur per week beschikbaar (werken onder schooltijden is mogelijk)
  • Proactief, zelfstandig, flexibel en dienstverlenend
  • Secuur en affiniteit met salarisadministratie

 

 

Wat zit er voor jou in?

Vernieuwende en uitdagende projecten binnen een internationaal en dynamisch bedrijf. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid zonder een over je schouder kijkende manager, zolang je maar successen levert. We werken hard, we lachen hard.

Never a dull moment! Wij vragen geen perfectie maar op jouw vragen “training? skills ontwikkelen? netwerken? zeggen wij altijd ‘JA’. Een goed salaris; uiteraard. Daarnaast nog andere leuke bijkomstigheden zoals eens per kwartaal een mega-update met alle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje, iedere maand een domibo, teamuitjes, kennissessies en uiteraard iedere vrijdag een vrijmibo. En de maandagochtend dip is zo voorbij met onze meesterlijke koffie en dagelijkse dosis vitaminen.

 

 

Zie je jezelf dit doen? Dan kun je natuurlijk gewoon een reactie sturen met je motivatie en CV. Maar misschien weet jij wel originele manieren om te reageren; met een bijzonder post, een video of iets anders that blows our minds.

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via  of 06-10 90 82 37.

 

 

Altavia Sumis is een begrip in retail & marketing services. Wij zijn er voor concept, creatie én uitvoering. Met ons creatieve bureau FEL, een eigen in-house studio voor design/dtp, onze hoogwaardige printmanagement services en high-end dienstverlening op het gebied van marketing logistiek is Altavia Sumis een full-service partner.

Wij zijn onderdeel van het internationale Altavia Netwerk. Gedreven door onze passie voor retail, met een open blik en inventiviteit geven we samen met onze klanten vorm aan het retaillandschap. Met slimme ideeën en creatieve communicatie voor alle media. Wij gaan voor onvergetelijke ontmoetingen tussen mens en merk.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Human Capital Officer / Office Manager est apparu en premier sur Altavia Sumis.