Logistics Supervisor

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

De Logistics Supervisor is verantwoordelijk voor het efficiënt beheren, aansturen en optimaliseren van het logistieke proces. Hij/zij is is verantwoordelijk voor de realisatie van een optimale goederenstroom en voert in overleg met de Logistics Manager het logistieke beleid uit. Daarnaast verricht hij/zij als meewerkend voorman alle voorkomende werkzaamheden in het Warehouse. Hij/zij is medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van ons WMS (Warehouse Management System) en de overige werkprocessen. Hij/zij stuurt de logistics assistants functioneel aan.

 

 

Over jou

Communicatief ben je zeer vaardig en het oplossen van mogelijke problemen zie je als een uitdaging. Je bent resultaatgericht en een kei in plannen en organiseren. Je werkt graag in een team maar kan ook goed zelfstandig werken. Je bent minimaal MBO opgeleidt en 40 uren per week beschikbaar. Je hebt ruime ervaring op het gebied van logistieke processen en ervaring met het (functioneel) aansturen van een team. Onze 5 kernwaarden (De beste willen zijn, Durf, Positief, Inventiviteit en Betrokken) zitten in jouw DNA en ontwikkel je graag verder!

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Altavia Sumis Marketing Logistics is de specialist in opslag, fulfilment en distributie van Marketing campagne materialen. We slaan Marketing materialen op, beheren het assortiment en stellen filiaal specifieke winkelpakketten samen. We kijken over de hele keten heen en optimaliseren deze, geven inzicht in nieuwe mogelijkheden en zorgen voor een foutloze executie. Dit alles met een goede kwaliteit, kortere doorlooptijden en lagere ketenkosten. Hierdoor hoeven de klanten van Altavia Sumis Marketing Logistics zich geen zorgen te maken over hun marketing logistiek.

Logistieke uitdagingen in een internationaal en dynamisch bedrijf, met veel lokale klanten maar internationale mogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zonder een over je schouder kijkende manager, zolang je maar successen levert. We werken hard, we lachen hard. Never a dull moment! Wij vragen geen perfectie maar op jouw vragen “training? skills ontwikkelen? netwerken? zeggen wij altijd ‘JA’. Een goed salaris; uiteraard. Daarnaast nog andere leuke bijkomstigheden zoals eens per kwartaal een mega-update met alle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje, iedere maand een domibo, teamuitjes en kennissessies.

Zie je jezelf dit doen? Dan kun je een reactie sturen met je motivatie en CV. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via 
of 06-10 90 82 37.

 

Altavia Sumis is een begrip in retail & marketing services. Wij zijn er voor concept, creatie én uitvoering. Met ons creatieve bureau FEL, een eigen in-house studio voor design/dtp, onze hoogwaardige printmanagement services en high-end dienstverlening op het gebied van marketinglogistiek is Altavia Sumis een full-service partner.

Wij zijn onderdeel van het internationale Altavia Netwerk. Gedreven door onze passie voor retail, met een open blik en inventiviteit geven we samen met onze klanten vorm aan het retaillandschap. Met slimme ideeën en creatieve communicatie voor alle media. Wij gaan voor onvergetelijke ontmoetingen tussen mens en merk.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Logistics Supervisor est apparu en premier sur Altavia Sumis.