Marketing Stagiair(e)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Het klinkt wellicht gek, een marketingbureau dat hulp nodig heeft bij zijn eigen marketing. Maarja, bij de loodgieter lekt de kraan, een schilder begint vaak als laatst aan z’n eigen huis en ook de imker is er niet altijd bij… Nouja, je vat hem wel.

 

Je zult je bij ons bezighouden met onze eigen marketing. Van social media tot cases voor op de website, online en offline campagnes bedenken en uitvoeren. Je wordt megenomen in het voorafgaande “strategische” deel en denkt actief mee over de toekomst. Hier en daar kun je meedenken op werk voor onze klanten en zo je eigen werk of ideeën terugzien in de wereld van marketing & reclame. Kortom, je kunt bij ons alle ins en outs van het marketing vak leren!

 

 

Over jou

Wie ben jij? Een student(e) met ambitie en een hoop creatieve ideeën die je zelf kan omzetten in content; posts, stories, copy en vlogjes…jij bedenkt ze en produceert ze samen met onze creative afdeling. Je bent dus lekker creatief en je weet alles van Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast ben je planmatig en secuur. Enige basis kennis van Photoshop fijn, maar absoluut geen vereiste. Het belangrijkste is dat je een goede portie enthousiasme, nieuwsgierigheid en pro-activiteit met je mee brengt. De rest kun immers leren van onze in-house specialisten.

 

Wij werken nauw samen als een team, dus ben je een echte team-player. Maar zelfstandig te werk gaan is voor jou geen probleem.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau vooral een jong, hecht team van zo’n 15 creatieve, ambitieuze professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. Naast een mooie stage vergoeding bieden we een cultuur van hard werken, mooie dingen maken en veel lachen. Met uiteraard nauwlettende persoonlijke begeleiding.

 

Je krijgt een Apple om op te werken en elke dag een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

 

 

Wij zijn FEL – Experience Agency

FEL is een team; gepassioneerd, betrokken en clever. Niet voor onszelf maar voor onze klanten. En voor de klanten van onze klanten. Strategisch, tactisch en creatief, zonder de bullshit van hypes. Wij zijn de ‘makers’ die alles er uit halen wat erin zit. We leven onze merken. In ‘the long and the short of it’. Consistent mooie dingen maken, versterkt met de korte termijn-impulsen van onvergetelijke ervaringen. Alles doelgericht.

 

Wil jij samen met ons er alles uithalen, mooie content maken en pas jij bij bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatie naar . Maar het staat je ook vrij om in de geest van deze job te reageren; een bijzondere post, een video of een social visie, we kijken ernaar uit.

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sabine Vioen via of 06-10 90 82 37.

 

Cet article Marketing Stagiair(e) est apparu en premier sur Altavia Sumis.