Projectmanagement

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Altavia Sumis is per direct op zoek naar een Projectmanager.

Wat doen wij?

Wij zijn Altavia Sumis, wij zijn: positief, betrokken, inventief, willen altijd de beste zijn en durven veel. Wij verzorgen de inkoop, planning, creatie, productie, begeleiding en distributie van marketing- en communicatiematerialen. Een van origine print management bedrijf dat de afgelopen jaren enorme stappen heeft gezet en daardoor inmiddels een bureau is dat end-to-end service kan en wil bieden. Op alle gebieden van marketing hebben wij een oplossing. Mede dankzij onze creatieve knobbel: FEL, het label dat gespecialiseerd is in brand experiences, sales experiences en social experiences. Aandacht en resultaat staan hierin centraal. Gedreven door liefde voor retail en de kracht van samenwerking zijn wij sinds mei 2017 onderdeel van het internationale Altavia netwerk.

Wat houdt de functie in:

We zoeken een projectmanagement talent die er van houdt dingen voor elkaar te krijgen, klanten te ontzorgen en altijd aan de bal is. Je bent de partner van je klant en hebt dagelijks contact over de meest uiteenlopende projecten. Dat kan een maandelijks terugkerend magazine zijn of de executie van een hele marketingcampagne. Je werkt geordend en bent stressbestendig. Je kan snel schakelen en denkt in oplossingen. ‘Ja maar’ ken je niet. Je ziet toe op de juiste uitvoering van je projecten, het naleven van de gemaakte afspraken en de levering van producties binnen de deadline. Af en toe spring je bij wanneer collega’s het te druk hebben en goeie ideeën en inzichten deel je graag. De vraag die jij je altijd stelt: ‘Hoe komt de marketingcampagne van deze klant echt tot zijn recht? En hoe kan ik het nog beter maken?’

We vragen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Drive
  • HBO werk en denk niveau
  • Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal
  • Je kan goed plannen, regelen en je hebt een goed overzicht van alle projecten
  • Oog voor details
  • Doorzettingsvermogen
  • Een pre is ervaring in de Retail

Altavia Sumis biedt je de kans om te werken aan onderscheidende communicatie voor geweldige merken. Je komt in een dynamisch team van gedreven, gezellige collega’s terecht en we bieden flexibiliteit en een goede werk-privé balans. Mocht je nog vragen hebben dan kan je bellen met Sabine Vioen, Human Resources, op nummer 0654670914 of via .

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Projectmanagement est apparu en premier sur Altavia Sumis.