Senior Social Media Manager

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Wij zoeken het grootste talent, de beste, eentje met ambitie. Meer specifiek; je bent bepalend in de resultaten die onze klanten halen uit social media. En jij weet hoe je Instagram en Facebook moet laten werken binnen de digitale mix, gedreven door kennis en data. Maar daar staat iets tegenover. Niet ‘your next baan’, maar de mogelijkheid om hele mooie content te maken en verantwoordelijk te zijn voor resultaten.

 

 

Over jou

Concreet willen we dat je een energieke verbinder bent; tussen de klant, filmers, bureaus, collega’s en iedereen die je meeneemt vanuit je netwerk om succesvol te zijn.

Maar je creëert ook mee met het creatieve team. Bij voorkeur heb je copy vaardigheden. Essentieel is je kennis van social. Specifieker; je volgt alle nieuwe ontwikkelingen en je weet wat werkt en wat niet werkt. Je kent de media tactics op social en je houdt nieuwe toepassingen van Instagram en Facebook nauwlettend in de gaten. En je overtuigt klanten met deze kennis, zodat je ze hierin kunt meenemen.

 

Je weet ook wat de effecten zijn van social in een geïntegreerde campagne. Je werkt gemakkelijk samen met klanten en andere bureaus om de kracht van het merk optimaal te laten uitkomen. En er zit vooral een producer in jou. Iemand die mooi werk wil maken, iedereen betrekt en alles tot in de puntjes in goede banen leidt. Drukte zie je als uitdaging en je weet goed je prioriteiten te stellen. Onder druk kan je presteren. Zodat de klant uiteindelijk zegt; voelt goed, lekker geregeld.

 

 

Wat zoeken we?

 • HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
 • Je bent een sparringpartner voor marketeers en communicatie specialisten
 • Je inventariseert en analyseert de klantbehoeften samen met de interne klantverantwoordelijke(n)
 • Je beheert de basiskennis van social advertising en bijbehorende tools (Facebook Business Manage)
 • Diverse social media analytics tools (Socialbakers etc.) kennen geen geheim voor jou;
 • Je bent assertief, stressbestendig, organisatorisch sterk en een teamplayer
 • Bewezen ervaring als Social Media Manager of een vergelijkbare functie bij een bureau (minimaal 3 tot 5 jaar)
 • Je bent analytisch; je kijkt constant naar de prestatie van je posts en denkt na over hoe je deze kan (pro-actief) kan optimaliseren
 • Kennis ervaring met Adobe Photoshop is een pré
 • Initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus en altijd op zoek naar verbetering
 • Gestructureerde werkhouding en flexibele instelling met een zelfstandige en planmatige werkstijl met ervaring in projectmanagement
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • In bezit van rijbewijs B.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau vooral een jong, hecht team van zo’n 15 creatieve, ambitieuze professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. Naast prima salarisvoorwaarden bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. Je krijgt een Apple Macbook om op te werken en een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

 

 

Wij zijn FEL

FEL is een team; gepassioneerd, betrokken en clever. Niet voor onszelf maar voor onze klanten. En voor de klanten van onze klanten. Strategisch, tactisch en creatief, zonder de bullshit van de hypes. Wij zijn de ‘makers’ die er alles uit halen wat erin zit.

We leven onze merken. In ‘the long and the short of it’. Consistent mooie dingen maken, versterkt met de korte termijn-impulsen van onvergetelijke ervaringen. Alles doelgericht.

 

Wil jij samen met ons er alles uithalen, mooie content maken en pas jij bij bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatie naar . Maar het staat je ook vrij om in de geest van deze job te reageren; een bijzondere post, een video of een social visie, we kijken ernaar uit.

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sabine Vioen via of 06-54 67 09 14.

 

Cet article Senior Social Media Manager est apparu en premier sur Altavia Sumis.