Social media manager / Content manager (junior)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Als social media/content manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de content van van onze klanten. Samen met het team zorg je ervoor dat de social kanalen van klanten bediend worden, houd je een oog op de community management en pak je diverse content projecten op.

 

 

Je functie?

Regelen, analyseren en met het team samen content produceren. Je hebt duidelijk een project management talent. Je plaatst content en houdt deadlines in de gaten. Je bent naar de klant toe een partner en neemt een stuk social media management van hen over. Je ontzorgt het team en de klant door zelfstandig projecten op te pakken en door ontwikkelingen in de gaten te houden. Je kent de dynamiek van social, je bent zelf een liefhebber!

 

 

Je mentaliteit?

Je laat je niet gek maken, je haalt niet snel je neus ergens voor op en je weet wat je wil. Wij zijn op zoek naar een ondernemende & zelfstandige social en content manager, die onder druk kan presteren en meerdere projecten en klanten tegelijkertijd kan managen.

 

 

Wie ben jij?

  • Je bent ‘eager’ om nieuws als eerste op onze platformen te krijgen, of je nu voor de tv, op kantoor of onderweg bent
  • Je bent een liefhebber van goede content en performance gerichte social media
  • Je bent ambitieus en je hebt HBO werk- en denkniveau, studie bij voorkeur Journalistiek, Communicatie of iets soortgelijks
  • Je draait je hand niet om voor een strakke planning
  • Je bent energiek en weet anderen hierin mee te krijgen
  • Je bent slim en je weet gemakkelijk om te gaan met beschikbare tooling
  • Je houdt ervan om in data te duiken en content te analyseren

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau vooral een team. Naast prima salarisvoorwaarden bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. En we willen je graag meer vertellen over de context van deze functie en welke klanten eraan verbonden zijn. Je kunt gewoon een reactie droppen met CV of LinkedIn profiel, maar het staat je ook vrij om in de geest van deze job te reageren; een bijzondere post, een video of een social visie, we kijken ernaar uit.

 

 

Wij zijn FEL – Experience Agency

FEL is een team; gepassioneerd, betrokken en clever. Niet voor onszelf maar voor onze klanten. En voor de klanten van onze klanten. Strategisch, tactisch en creatief, zonder de bullshit van de hypes. Wij zijn de ‘makers’ die er alles uit halen wat erin zit. We leven onze merken. In ‘the long and the short of it’. Consistent mooie dingen maken, versterkt met de korte termijn-impulsen van onvergetelijke ervaringen. Alles doelgericht.

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Bakker via  of 06-52 56 45 04.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Social media manager / Content manager (junior) est apparu en premier sur Altavia Sumis.