Stage Projectmanagement Marketing & Retail

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Hé jij daar! Zijn marketing en projectmanagement helemaal jouw ding en ben je gek op winkels? Wil je medeverantwoordelijk zijn voor alle marketing van A-merken en daarmee waardevolle ervaring opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Tijdens je stage werk je nauw samen met onze projectmanagers en ondersteun je hen bij de invulling en uitrol van grote projecten om deze succesvol te laten verlopen.

 

Wat doen wij allemaal?

Altavia Sumis is gespecialiseerd in retail & marketing services. Wij zijn er voor concept, creatie én uitvoering. Van folder tot display en alles daaromheen voor veel grote (retail)merken.
Met ons activatiebureau FEL, een eigen in-house studio voor design/dtp en onze logistieke services zijn wij een full-service partner.

 

 

Over jou

Hebben wij ook een wensenlijstje; ja, dat hebben wij. Je bent goed gebekt, zowel in het Nederlands als Engels, en schakelt makkelijk werkgerelateerd maar ook sociaal. Je bent een organisatietalent die  initiatief toont, servicegericht werkt en denkt in mogelijkheden. Daarnaast ben je enthousiast en leergierig en laat je je niet afschrikken door strakke deadlines. Je bent in staat het overzicht te houden en verliest details niet uit het oog.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens je stage wordt je onderdeel van een professioneel team, waar naast hard gewerkt, ook veel gelachen wordt. Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid, maar ook goede begeleiding en feedback. We geven je de mogelijkheid om specifieke werkervaring op te doen, veel te leren, je netwerk uit te breiden en je cv op te bouwen.
Wij doen veel leuke dingen met elkaar, eens per kwartaal een mega-update met alle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje, iedere maand een domibo, teamuitjes, kennissessies en uiteraard iedere vrijdag een vrijmibo. Maandagochtenddips? Geen probleem, die is zo voorbij met onze meesterlijke koffie en dagelijkse dosis vitaminen.

 

Bij een goede stage geven we jou de kans op een bijbaan of startersfunctie Laat op een unieke manier zien waarom wij jou deze kans moeten geven en verras ons met jouw reactie via

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via 06-10 90 82 37.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Stage Projectmanagement Marketing & Retail est apparu en premier sur Altavia Sumis.