Stagiaires

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

 

Hé jij daar! Is marketing, projectmanagement, social media en/of DTP en vormgeving helemaal jouw ding en volg je een studie in één van deze richtingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Altavia Sumis en FEL zijn op zoek naar diverse stagiaires op deze gebieden. Maar ook wanneer je een aanstormend talent bent op b.v. facilitaire zaken en/of HR ben je bij ons aan het juiste adres en proberen we een plek te creëren.

 

Altavia Sumis is gespecialiseerd in retail & marketing services. Wij zijn er voor concept, creatie én uitvoering. Met ons creatieve bureau FEL, een eigen in-house studio voor design/dtp en onze hoogwaardige printmanagement services zijn wij een full-service partner voor veel grote (retail)merken.

 

 

Over jou

Hebben wij ook een wensenlijstje; ja, dat hebben wij. Wij zijn namelijk op zoek naar talenten die goed gebekt zijn en vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven. Je toont initiatief, bent servicegericht en denkt in mogelijkheden. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig, proactief en heb je lef!

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een professionele omgeving, waar naast hard gewerkt, ook veel gelachen wordt. We geven je de mogelijkheid om specifieke werkervaring op te doen, veel te leren, je netwerk uit te breiden en je cv op te bouwen.
Wij doen veel leuke dingen met elkaar, eens per kwartaal een mega-update met alle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje, iedere maand een domibo, teamuitjes, kennissessies en uiteraard iedere vrijdag een vrijmibo. Maandagochtenddips? Geen probleem, die is zo voorbij met onze meesterlijke koffie en dagelijkse dosis vitaminen.

 

We zoeken zowel op MBO als op HBO niveau stagiaires. Laat op een unieke manier zien waarom wij jou deze kans moeten geven en verras ons met jouw reactie via

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via 06-10 90 82 37.

 

Cet article Stagiaires est apparu en premier sur Altavia Sumis.