Support Projectmanagement

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Altavia Sumis is per direct op zoek naar een Support Projectmagement.

Wat doen wij?

Wij zijn Altavia Sumis, wij zijn: positief, betrokken, inventief, willen altijd de beste zijn en durven veel. Wij verzorgen de inkoop, planning, creatie, productie, begeleiding en distributie van marketing- en communicatiematerialen. Een van origine print management bedrijf dat de afgelopen jaren enorme stappen heeft gezet en daardoor inmiddels een bureau is dat end-to-end service kan en wil bieden. Op alle gebieden van marketing hebben wij een oplossing. Mede dankzij onze creatieve knobbel: FEL, het label dat gespecialiseerd is in brand experiences, sales experiences en social experiences. Aandacht en resultaat staan hierin centraal. Gedreven door liefde voor retail en de kracht van samenwerking zijn wij sinds mei 2017 onderdeel van het internationale Altavia netwerk.

Wat houdt de functie in:

We zoeken een Support  Projectmanagement die ervan houdt om dingen voor elkaar te krijgen en de Projectmanagers kan ont-zorgen. Je ondersteunt de Projectmanagers in alle facetten van de klant projecten. Daarnaast zorg je voor een correcte uren-en projectadministratie. Je bent verantwoordelijk voor de orderwerking van onze klanten. We verwachten een grote zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken. Je verwerkt, controleert en archiveert orders. Je haalt voldoening uit het scheppen van overzicht en structuur en je denkt mee in het verbeteren van administratieve processen. Hierin neem jij het voortouw

We vragen:

  • Ervaring in het voeren van project administratie en orderverwerking
  • Servicegerichte en zorgvuldige instelling 
  • Bereid om samen met collega’s te werken aan een perfect lopend proces
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Goede kennis van Excel
  • Affiniteit met Marketing & Retail
  • MBO werk-en denkniveau

Altavia Sumis biedt je de kans om te werken aan onderscheidende communicatie voor geweldige merken. Je komt in een dynamisch team van gedreven, gezellige collega’s terecht en we bieden flexibiliteit en een goede werk-privé balans. Mocht je nog vragen hebben dan kan je bellen met Sabine Vioen, Human Resources, op nummer 0654670914 of via .

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cet article Support Projectmanagement est apparu en premier sur Altavia Sumis.